Βαλένθια: Με προβλήματα στους ψηλούς πριν τον Ολυμπιακό, στην αγορά για σέντερ

Δημήτρης Οικονόμου
.
Μπράντον Ντέιβις και Μπουμπακάρ Τουρέ συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστούν απέναντι στον Ολυμπιακό, με τη Βαλένθια να βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ.

Η Βαλένθια ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (8/2 - 21:30) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague με αρκετά προβλήματα. Σε αυτό του Μπράντον Ντέιβις που αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, προστέθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και του Μπουμπακάρ Τουρέ. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην πλάτη και ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την ετοιμότητά του για την Πέμπτη.

Κάνοντας έτσι τον γρίφο των σέντερ για τον Άλεξ Μουμπρού ακόμα πιο δύσκολο. Τα συνεχόμενα προβλήματα των δύο ψηλών των Βαλενθιάνων αναγκάζουν την ομάδα να βγει στην αγορά για την αγορά ενός αθλητικού σέντερ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Το deadline ωστόσο για να δηλώσει κάποια μεταγραφή οποιαδήποτε ομάδα κλείνει το απόγευμα της Τετάρτης (7/2 - 19:00). Φυσικά ό,τι κίνηση και να κάνει η Βαλένθια δε θα ενισχυθεί για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο μάλιστα μπορεί να παρουσιαστεί μόνο με τους Πραντίγια και Ίνγκλις.