Χεζόνια για Ρεάλ: «Αν κρατήσουμε τους βασικούς παίκτες θα μπορούμε να μιλάμε για την κορυφαία ομάδα στην ιστορία»

Χεζόνια για Ρεάλ: «Αν κρατήσουμε τους βασικούς παίκτες θα μπορούμε να μιλάμε για την κορυφαία ομάδα στην ιστορία»

Newsroom
Ματέο: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Χεζόνια και Ταβάρες»
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague σύμφωνα με τον Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

Ο Μάριο Χεζόνια συχνά πυκνά έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, πολλώ δε μάλλον μετά την κίνησή του προς την «πράσινη» εξέδρα όταν η Ρεάλ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Ο MVP του Δεκεμβρίου της EuroLeague όμως τόνισε πως αν οι Μαδριλένοι καταφέρουν να κρατήσουν τον κορμό τους θα φτιάξουν πιθανότατα την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Χεζόνια

«Αισθάνομαι υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ομαδικό γιατί είχαμε έναν τέλειο μήνα. Κερδίσαμε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τον τρόπο που κλείσαμε τον χρόνο, αλλά και γιατί παραμένουμε σε ένα μονοπάτι, ώστε να μπούμε νικηφόρα και στο νέο έτος.

Δεν ήξερα ότι ο Ματέο θα γίνει πρώτος προπονητής όταν ήρθα. Συναντηθήκαμε και νομίζω ότι αρχίσαμε να ωριμάζουμε μαζί, εγώ σαν παίκτης και εκείνος σαν προπονητής. Είχαμε εξαρχής ένα πλάνο για εμένα. Φυσικά, κάποιες φορές δεν σου αρέσει, άλλες σου αρέσει, κάποιες φορές είναι καλό, κάποιες φορές είναι κακό, αλλά είναι όλα μέρος της διαδικασίας και συνεχίζεις με αυτό. Σκας και επικεντρώνεσαι στο μπάσκετ.

Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με τον μέγιστο σεβασμό και μετά θα δούμε που θα είμαστε για τα playoffs και μετά θα δούμε που θα είμαστε για το Final Four. Εν τέλει θέλουμε να το κερδίσουμε. Πιστεύω, ακόμα, στην ομάδα. Όλη αυτή η πορεία και τα ρεκόρ δεν μας επηρεάζουν, γιατί θέλουμε οπωσδήποτε κι άλλα. Υπάρχει πείνα. Υπάρχει πάντα αυτή η νοοτροπία εδώ.

Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε εδώ τους βασικούς παίκτες, νομίζω ότι στο μέλλον θα μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague. Και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί και ότι μπορούμε να πάμε ακόμη και σε ένα άλλο επίπεδο, σε κάτι πολύ περισσότερο από τα απλά πράγματα στα οποία εστιάζουμε τώρα».