Ποτζέκο: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία, όχι στην Ευρώπη αλλά στον κόσμο»!

.
Η Παρτιζάν βρέθηκε να κερδίζει μέχρι 31 πόντους τη Βιλερμπάν και μετά την ήττα από τους Σέρβους, ο Τζανμάρκο Ποτζέκο μίλησε με ενθουσιασμό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χαρακτηρίζοντας τον Ζοτς ως τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του μπάσκετ.

Η Παρτιζάν παρατάχθηκε κόντρα στη Βιλερμπάν δίχως τους Ζακ ΛεΝτέι, Άλεκσα Αβράμοβιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς όμως δεν χρειάστηκε να... ιδρώσει απέναντι στους Γάλλους, επικρατώντας με 90-77 και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στην τέταρτη περίοδο, με δεδομένο ότι έπεται το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα (4/1, 21:00).

Από την πλευρά του, ο Τζανμάρκο Ποτζέκο αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Τον αγαπώ, είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του μπάσκετ, όχι στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο! Δεν τα παρατήσαμε, βάλαμε 32 πόντους στην τελευταία περίοδο και παίξαμε καλύτερα αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι μας έλειπε, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια».

Την ίδια στιγμή, η Βιλερμπάν αναζητεί τον τρόπο να αποδεσμεύσει τον Ποτζέκο, ωστόσο ο Ιταλός προπονητής φαίνεται να επιθυμεί να λάβει όλο το ποσό της συμφωνίας.

@Photo credits: ABA Liga, Dragana Stjepanović