ΜακΚίσικ: «Δεν μπορούσα να ήμουν εκεί όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η φωτογραφία με τον ΜακΚίσικ για το νέο ντοκιμναντέρ
Η Euroleague θα βγάλει μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων, παρουσιάζοντας τη ζωή ορισμένων παικτών της, μεταξύ αυτών και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής της Euroleague, έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες με τίτλο «Overseas» (δηλαδή εξωτερικό) και θα αφορά τη ζωή 3 παικτών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της.

Ένας από τους πρωταγωνιστές θα είναι και ο σταρ του Ολυμπιακού, Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο οποίος μάλιστα έκανε αποκαλύψεις για την περίοδο όπου η μητέρα του και η αδερφή του αντιμετώπιζαν σοβαρά θέματα υγείας. Χαρακτηριστικά, στο απόσπασμα το οποίο δημοσίευσε η Euroleague, ο 33χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού, δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί. Όταν η αδερφή μου είχε λύκο, δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Όταν είσαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και πρέπει α πας στην Ευρώπη ή να φύγεις από τη χώρα σου, είναι πολλά με τα οποία έρχεσαι αντιμέτωπος, αλλά σίγουρα είμαι ευλογημένος».

Πέρα από τον ΜακΚίσικ, στο ντοκιμαντέρ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο επίσης ο Κάιλ Χάινς και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς η οποία θα βγει στο Euroleague TV στις 27 Δεκεμβρίου:

@Photo credits: euroleaguebasketball.net