Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στο... σπίτι του κόντρα στη Μπάγερν

Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στο... σπίτι του κόντρα στη Μπάγερν

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στο... σπίτι του κόντρα στη Μπάγερν
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν στο ΣΕΦ (21:15) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά τις ήττες από Μονακό και Ρεάλ, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα ροζ φύλλα αγώνα στη Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Μπάγερν στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους Πειραιώτες που αναζητούν τη νίκη για να πάνε σε θετικό ρεκόρ.

O Oλυμπιακός όπως και οι Βαυαροί βρίσκονται στο 6-6, ενώ για τους Πειραιώτες εκτός παραμένουν οι Ναζ Μήτρου - Λονγκ και Γουίλιαμς Γκος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Πετρούσεφ με την Μπάγερν, ενώ ο Μιλουτίνοφ πρόσθεσε πως έμεινε λίγο εκτός ρυθμού λόγω του τραυματισμού.

Από την πλευρά του ο Λάσο ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπολμάρο, Γουίμπεργκ και Ομπστ δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους στη 12η αγωνιστική και παραμένουν αμφίβολοι. Εκτός παραμένει ο Λούτσιτς.

Το πρόγραμμα

20:00 Ζάλγκιρις - Μονακό
21:15 Ολυμπιακός - Μπάγερν
21:30 Βίρτους - Μακάμπι
21:30 Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας
21:30 Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
22:00 Βιλερμπάν - Βαλένθια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.