Ολυμπιακός: Οι τρεις φάσεις που διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με τη Φενέρ (vid)

Ολυμπιακός: Οι τρεις φάσεις που διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με τη Φενέρ (vid)

Newsroom
Φάση από τον αγώνα Φενέρ - Ολυμπιακός.
Ο Γιώργος Μποζίκας, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού στάθηκε σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ (79-77).

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε (79-77) με το συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργο Μποζίκα να στέκεται σε τρεις φάσεις που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

«Οι έξι βολές που δόθηκαν σε προσπάθεια για τρίποντο δεν ήταν σε καμία περίπτωση φάουλ, ενώ το φάουλ στην τελευταία φάση στον Γουίλιαμς-Γκος ήταν ξεκάθαρο», ήταν τα λόγια του Μποζίκα στην τηλεόραση της NOVA.

Ο συνεργάτης του Μπαρτζώκα στάθηκε στις τρεις βολές που κέρδισε ο Σκότι Γουίλμπεκιν (με το σκορ στο 62-61 και με 3/3 το διαμόρφωσε σε 65-61, 07:01 πριν το τέλος), αφού στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρ προέταξε το πόδι του, την ώρα της εκτέλεσης, και επεδίωξε την επαφή με τον Γουόκαπ.

Επίσης, υπάρχουν οι τρεις βολές που κέρδισε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (στο 53-51, όπου με 3/3 έκανε το σκορ 56-52 01:30 πριν το τέλος της 3ης), με τον διεθνή γκαρντ να προσγειώνεται πολύ πιο μπροστά από το σημείο της εκτέλεσης, με αποτέλεσμα να πάρει το φάουλ από τον Φαλ.

Τέλος, υπάρχει η φάση στο φινάλε, με τον Γιαμ Μαντάρ να φαίνεται να έχει επαφή με το χέρι του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, προτού ο Αμερικανός του Ολυμπιακού επιχειρήσει το λέι απ που έκρινε το ματς.

@Photo credits: INTIME