Λούτσιτς για Παναθηναϊκό: «Ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή EuroLeague»

Λούτσιτς για Παναθηναϊκό: «Ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή EuroLeague»

Λούτσιτς
Ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς μίλησε για τη συμμετοχή της Μπάγερν Μονάχου στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague.

Το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ζυγώνει και ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς, εκπροσωπώντας μίας από τις ομάδες που συμμετέχουν, την Μπάγερν Μονάχου, μίλησε για το φετινό αντάμωμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Ένα τουρνουά με απίστευτες ομάδες. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλά πράγματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα είναι, ίσως, μία από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή EuroLeague, από άποψη παικτών και τεχνικού τιμ. Η Παρτίζαν, επίσης, ύστερα από την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκεί, γεγονός που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα που είχαν την πρώτη χρονιά στην EuroLeague. Πιθανότατα, όλοι περιμένουν πως θα κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά τη νέα σεζόν. Θα είναι ένα σπουδαίο τουρνουά, σε μία όμορφη πόλη», είπε ο Λούτσιτς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το Σάββατο 23/9 στις 20.00, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, ενώ νωρίτερα, στον πρώτο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Αναντολού Εφές με την Παρτίζαν (17.00). Την Κυριακή 24/9 θα διεξαχθούν ο μικρός (17.00) και ο μεγάλος τελικός (20.00) του σπουδαίου αυτού Τουρνουά.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Αναντολού Εφές - Παρτίζαν
  • 20.00: Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Μικρός Τελικός
  • 20.00: Τελικός
  • 22.00: Απονομές
@Photo credits: EuroLeague