Ένωση προπονητών για Σκαριόλο: «Απόφαση με πρωτοφανή ασέβεια»

Ένωση προπονητών για Σκαριόλο: «Απόφαση με πρωτοφανή ασέβεια»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ένωση προπονητών για Σκαριόλο: «Απόφαση με πρωτοφανή ασέβεια»
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο απολύθηκε από τη Βίρτους Μπολόνια, με την Ένωση Προπονητών να χαρακτηρίσει την απόφαση της ιταλικής ομάδας ως μία πρωτοφανή ασέβεια.

Η Ένωση Προπονητών τοποθετήθηκε για την απόφαση της Βίρτους Μπολόνια να απολύσει τον Σέρτζιο Σκαριόλο, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε πριν από 24 ώρες.

Η ιταλική ομάδα πρόλαβε να ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του Σκαριόλο, ο οποίος είναι ο Λούκα Μπάνκι.

«Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να παίρνει την απόφαση που θεωρούν καλύτερες για το μέλλον τους, όπως την πρόσληψη και την απόλυση των προπονητών. Ωστόσο, η Ένωση Προπονητών πιστεύει ότι αυτή η απόφαση έχει πρωτοφανή ασέβεια απέναντι σε έναν εξαιρετικό επαγγελματία που έχει προπονήσει στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια, όταν φιναλίστ σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρωταθλητής Ευρώπης και Κόσμου.

Κάθε συμβόλαιο έχει υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά και δικαιώματα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και γι' αυτό περιμένουμε από τη Βίρτους Μπολόνια να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Σέρτζιο Σκαριόλο. Στεκόμαστε μαζί με το μέλος μας, τον Σέρτζιο Σκαριόλο και του προσφέρουμε κάθε υποστήριξη», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Προπονητών.

@Photo credits: INTIME