Μεσίνα για Σπανούλη: «Εφιάλτης για κάθε προπονητή, επηρέασε μια ολόκληρη γενιά»

Δημήτρης Οικονόμου
Μεσίνα Σπανουλης
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη ο Ετόρε Μεσίνα, που θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να κοουτσάρει απέναντι σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη.

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι η προσκεκλημένη του Ολυμπιακού στο μεγάλο φιλικό που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, την Κυριακή (17/9 - 20:00).

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε για τον νυν προπονητή του Περιστερίου και θρυλικό αρχηγό του Ολυμπιακού με τα καλύτερα λόγια, λίγες ημέρες πριν αποσυρθεί η φανέλα του στον ουρανό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

«Ο Σπανούλης ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και οπαδών σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργικότητά του, τις clutch στιγμές του και τη διάρκειά του. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον προπονήσω, αλλά ένιωσα πόσο δύσκολο ήταν να κοουτσάρεις απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν εφιάλτης για κάθε προπονητή. Και δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ανταγωνιστής και ένας παίκτης που κερδίζει, αλλά και ένας κλασάτος αντίπαλος και άνθρωπος» ανέφερε ο Ετόρε Μεσίνα.

Ο Ιταλός άλλωστε έχει «πληγωθεί» ουκ ολίγες φορές από τον Σπανούλη, με αποκορύφωμα τον ημιτελικό του 2013 στο Λονδίνο και τη σπουδαία εμφάνιση του Λαρισαίου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του Μεσίνα.

@Photo credits: eurokinissi