Μονακό: Επίσημα παίκτης της και για την επόμενη σεζόν ο Μπράουν

Μονακό: Επίσημα παίκτης της και για την επόμενη σεζόν ο Μπράουν

Τζον Μπράουν
Στη Μονακό παραμένει και την ερχόμενη σεζόν ο Τζον Μπράουν, ο οποίος και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Όπως αναμενόταν, έτσι και έγινε στην περίπτωση του Τζον Μπράουν που θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Μονακό. Ο Αμερικανός φόργουρντ είχε συμβόλαιο έως το 2024 και φυσικά δεν υπήρξε καμία περίπτωση διακοπής του, παρά την οψιόν που είχε οριστεί.

Έτσι ο 31χρονος φόργουορντ (ύψους 2.03μ.) θα συνεχίσει να είναι παίκτης των Μονεγάσκων, με τους οποίους έφτασε ως το περσινό Final-Four της EuroLeague.

«Επέλεξα να μείνω στο Μονακό για να βρω παίκτες που θεωρώ αδέρφια, που αποφάσισαν να συνεχίσουν και αυτοί την περιπέτεια. Έχουμε σχηματίσει μια ενωμένη ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Η χρονιά που τελείωσε ήταν εξαιρετική και πετύχαμε κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο. Ξέρω όμως ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να πάμε ακόμα καλύτερα. Η φιλοδοξία που πρέπει να μας καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν είναι να θέλουμε πάντα να προοδεύουμε μετά από κάθε αγώνα» είναι όλα είπε στην ανακοίνωσή της συνέχισης της συνεργασίας ο Μπράουν.

Την περσινή σεζόν στη EuroLeague μέτρησε 5.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.