Μεσίνα για Μίροτιτς: «Δεν είναι εφικτός στόχος, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Εφές, Φενέρ»

Μεσινα, Μιροτιτς
Ο Ετόρε Μεσίνα... άνοιξε τον δρόμο για τις υπόλοιπες ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν τον Νίκολα Μίροτιτς στο δυναμικό τους, λέγοντας ότι η Αρμάνι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Πολύ λόγος γίνεται τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς.

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ισπανομαυροβούνιος φόργουορντ είχε κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο καθώς βρισκόταν με το ενάμιση πόδι στην έξοδο της Μπαρτσελόνα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Ο Ετόρε Μεσίνα μιλώντας στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Basket On-ER» του Icaro Play έβαλε τα πράγματα στη θέση του αναφορικά με τον Μίροτιτς. Και μάλιστα έβαλε στην εξίσωση, τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων Ευρωπαίων παικτών. Όμως δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε άλλους διεκδικητές όπως ο Ολυμπιακός που αν χάσει τον Βεζένκοβ θα έχει χρήματα και θα μπορούσε να κάνει προσφορά στα μέτρα του, την Εφές, τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό ξαφνικά επιθυμούν να ξοδέψουν πολλά. Περιμένουμε να δούμε πως θα λύσουν το συμβόλαιο Μίροτιτς και Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι ο Νικόλα είναι ένας στόχος που μπορούμε να πετύχουμε» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Τα όσα ανέφερε ο Μεσίνα μετά το στο 1:21:00