Κάνααν στο Gazzetta: «Χαίρομαι που έγιναν αντιληπτές κι οι αμυντικές μου ικανότητες»

Κάνααν
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Gazzetta για όσα έκανε στον ημιτελικό με τη Μονακό και όσα θέλει να κάνει στον τελικό με τη Ρεάλ. Αποστολή - Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός χάρη σε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό και αύριο (20:00) θα διεκδικήσει την τέταρτη Euroleague της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλούς πρωταγωνιστές κι ένας εξ αυτών ήταν ο Αϊζάια Κάνααν.

Θα περίμενε κανείς να διαβάσει για πόντους και τρίποντα, αλλά ο Αμερικανός ξεχώρισε κυρίως για την αμυντική του παρουσία. Αν και δεν φημιζόταν, έπαιξε εκπληκτική άμυνα πάνω στα γκαρντ της Μονακό και τα εξουδετέρωσε.

Ο Κάνααν μίλησε στο Gazzetta και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσει η ομάδα μου. Έπαιξα καλή άμυνα. Ο κόσμος με γνωρίζει για το σουτ και το σκορ μου και χαίρομαι που πλέον αντιλήφθηκε πως μπορώ να παίξω και άμυνα».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός εξήγησε πως διαχειρίζεται τα συναισθήματά του στην πρώτη του παρουσία σε Final Four και φυσικά αναφέρθηκε σε όσα θα κρίνουν τη νίκη στον τελικό με τους Μαδριλένους.

Ο Κάνααν στο Gazzetta για τον τελικό της Euroleague με τη Ρεάλ