EuroLeague Final Four: Άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Κάουνας οι φίλοι του Ολυμπιακού

EuroLeague Final Four: Άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Κάουνας οι φίλοι του Ολυμπιακού

Newsroom
Οι φίλοι του Ολυμπιακού ψήφισαν στο Κάουνας
Με «ερυθρόλευκα» χρώματα στο εκλογικό τμήμα του Κάουνας οι φίλοι του Ολυμπιακού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα μία ημέρα πριν τον τελικό της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Χθες πανηγύρισαν στη Zalgirio Arena τη σπουδαία πρόκριση επί της Μονακό και μία μέρα πριν τον τελικό της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ (Κυριακή 21/05 - 20:00) οι φίλοι του Ολυμπιακού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στον κατάλογο των ετεροδημοτών του Κάουνας υπήρχαν 85 άτομα ενώ σε αυτόν του Βίλνιους περίπου 30, που έσπευσαν από νωρίς να μεταφέρουν εκεί τα δικαιώματά τους, πιστεύοντας στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και την παρουσία της εκεί.

Έτσι, μια μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα, σε μία αίθουσα του ξενοδοχείου «Βικτόρια» οι φίλοι του Ολυμπιακού ψήφισαν για τις βουλευτικές εκλογές και περιμένουν πλέον τα αυριανά exit poll να δώσουν... αυτοδυναμία στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

1

1

1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.