Σάβιτς: «Έχουν προσληφθεί 500 άτομα ασφαλείας για τη Ρεάλ, τρελός όποιος πιστεύει να προκριθούμε στο Game 4»

Σάβιτς: «Έχουν προσληφθεί 500 άτομα ασφαλείας για τη Ρεάλ, τρελός όποιος πιστεύει να προκριθούμε στο Game 4»
Ο Ζόραν Σάβιτς εξέφρασε την αντίθετη άποψη ότι η Παρτίζαν πρέπει να προκριθεί στο 4ο ματς προκειμένου να εκτίσει την ποινή ο Πάντερ, ενώ στάθηκε και στα μέτρα ασφαλείας πουν έχουν παρθεί από τη σερβική ομάδα.

Όσο και αν θέλουν στην Παρτίζαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ενόψει του Game 3 των play-offs με τη Ρεάλ, είναι δεδομένο ότι η κατάσταση στις τάξεις των φιλάθλων έκρυθμη μετά τα όσα είχαν συμβεί την περασμένη εβδομάδα στην Μαδρίτη. Γι' αυτόν τον λόγο άπαντες προσπαθούν να κατευνάσουν τα... οργισμένα πνεύματα προκειμένου να διεξαχθεί το ματς μέσα σε άκρως αθλητικά πλαίσια.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, μίλησε στο «Radio Marca» και μεταξύ άλλων έσπευσε να αντικρούσει την άποψη ότι η σερβική ομάδα πρέπει να... περιμένει το 4ο ματς για την πρόκριση στο Final 4 ώστε να τεθεί στην διάθεση του Ομπράντοβιτς και ο Κέβιν Πάντερ: «Όποιος το λέει αυτό είναι τρελός. Λες και η Ρεάλ είναι μια ομάδα από το Αλκομπέντας (σ.σ. προάστιο στη Μαδρίτη) την οποία μπορείς να νικήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο Γιουλ και ο Ρούντι έχουν περισσότερα ματς απ' όλους τους παίκτες της Παρτίζαν στο σύνολο. Δεν γίνεται να κλείσεις ραντεβού για το πότε θα νικήσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στην αρχή της σεζόν, δεν μπορούσαμε καν να ονειρευτούμε ότι θα μας χώριζε μια νίκη από το Final 4. Έχουμε δημιουργήσει ένα μείγμα νέων, ταλαντούχων και έμπειρων παικτών. Αξίζει να δούμε πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια, και πού είμαστε τώρα».

Για το όσα συνέβησαν στο Game 2 είπε: «Είναι τρομερό να τελειώνει το παιχνίδι έτσι. Όλα έμοιαζαν ήρεμα και μετά συνέβησαν όλα όσα είδαμε. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο παιδιά που είναι τα πιο ήρεμα στην ομάδα μας, ο Πάντερ και ο Έξουμ. Δεν υψώνουν ποτέ τη φωνή τους. Μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαν διαφορετικές κυρώσεις. Τόσο η Ρεάλ όσο και η Παρτιζάν ως οργανώσεις υφίστανται τις συνέπειες, παρόλο που αυτοί φταίνε λιγότερο για όλα όσα έγιναν».

Όσο για την παραμονή της Ρεάλ στο Βελιγράδι και την ασφάλειά της; Ο Ζόραν Σάβιτς, είπε: « Η ασφάλεια είναι εγγυημένη για τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ. Όλα είναι ίδια όπως όταν παίξαμε και με τον Ερυθρό Αστέρα στην Euroleague. Δηλαδή προσλήφθηκαν 500 άτομα ασφαλείας μόνο και μόνο για την αποστολή της αντίπαλης ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.