Έκκληση του Λεσόρ στους οπαδούς της Παρτίζαν να μην ξεφύγουν κόντρα στη Ρεάλ

Ο Ματίας Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ απολογήθηκε για την... κλωτσοπατινάδα της Μαδρίτης, ζητώντας από τους οπαδούς της Παρτίζαν να μείνουν ψύχραιμοι στο Game 3 που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη στο Βελιγράδι (2/5, 21:30).

Η συμπλοκή μεταξύ των παικτών της Παρτίζαν και της Ρεάλ Μαδρίτης σημάδεψε το Game 2 κι ενώ άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των ποινών που θα επιβληθούν στους άμεσα εμπλεκόμενους, ο Ματίας Λεσόρ συνέστησε ψυχραιμία ενόψει του αγώνα στο Βελιγράδι.

Με μήνυμά του στα social media, τόνισε: «Αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης ήταν ατυχές και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Ούτε φυσικά των συμπαικτών μου. Όλοι αντιδράσαμε πάνω στην ένταση της στιγμής και φυσικά όλοι αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθη. Μίλησα με κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά με τον Γκέρσον (σ.σ. Γιαμπουσέλε). Έχει επίγνωση της κατάστασης και μου ζήτησε να μεταφέρω τη συγγνώμη του στον Ντάντε (Έξουμ). Λυπάται πραγματικά που τραυματίστηκε σε αυτόν τον καυγά. Επίσης ζητώ από τους φιλάθλους μας στο Βελιγράδι που έδειξαν σπουδαία και υποδειγματική συμπεριφορά όλη την χρονιά να συνεχίσουν με τον ίδο τρόπο ώστε να μην κλιμακωθεί η κατάσταση. Το ζητούμενο είναι να δείξουν ξανά την αγάπη τους για την ομάδα».