Σταυρόπουλος: «Υπάρχει πιθανότητα για 20 ομάδες στην EuroLeague από τη μεθεπόμενη σεζόν, ο Μεσίνα μένει στην Αρμάνι» (vid)

Σταυρόπουλος: «Υπάρχει πιθανότητα για 20 ομάδες στην EuroLeague από τη μεθεπόμενη σεζόν, ο Μεσίνα μένει στην Αρμάνι» (vid)

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος στο ΣΕΦ
Με την παρουσία του στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Άρης, ο Χρήστος Σταυρόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του τόσο για την Αρμάνι Μιλάνο, όσο και την επόμενη ημέρα της EuroLeague.

Ο general manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ για θέματα που απασχολούν. Άνοιξε θέματα τόσο για τους Ιταλούς, όσο και για το μέλλον της EuroLeague.

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλές ατυχίες. Χάσαμε σημαντικούς παίκτες από την αρχή της σεζόν και ήταν ένα βασικό κομμάτι της αποτυχίας μας στην Euroleague. Πριν τρεις εβδομάδες κάναμε προπόνηση με όλους τους παίκτες για πρώτη φορά. Kάναμε στο φινάλε μια προσπάθεια να επιστρέψουμε...

Αυτά υπάρχουν στον αθλητισμό. Κοιτάμε τώρα το ιταλικό πρωτάθλημα, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Τα play-offs έχουν περισσότερους αγώνες από την Ελλάδα... Ο Ετόρε Μεσίνα θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Αρμάνι, έχει συμβόλαιο».

Κεφάλαιο Ντίνος Μήτογλου: «Έτσι και αλλιώς τελείωνε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, είχαμε "παγώσει" την κατάσταση μέχρι και την απόφαση».

Όσον αφορά για τις...φήμες Σκαριόλο σε Ρεάλ και Αταμάν σε Παναθηναϊκό εκείνος απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει την κατάσταση παρά μόνο να ακολουθεί τις ειδήσεις.

Και συνέχισε μιλώντας για την Βαρκελώνη και το διήμερο της επόμενης ημέρας της EuroLeague... «Υπάρχουν προτάσεις για το Ντουμπάι και για την Άλμπα Βερολίνου που διεκδικεί μόνιμο συμβόλαιο στην EuroLeague, όπως και η Βίρτους και η Βαλένθια. Δεν έχουμε πάρει αποφάσεις, τη νέα σεζόν θα είναι πάλι 18 οι ομάδες και από το 2024-25 είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι ομάδες σε 20...

Γίνανε οι παρουσιάσεις των ομάδων και ήταν σημαντικό για να πάρουμε μία εικόνα. Τέλος Ιουνίου θα αποφασίσουμε ποιες ομάδες θα είναι τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.