Παρτίζαν: Έκκληση στους οπαδούς ενόψει Παναθηναϊκού να μην τιγκάρουν και τις σκάλες

Το ενδιαφέρον της Παρτίζαν είναι τεράστιο για τα play-offs
Η Παρτίζαν ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/4, 21:30), ζητώντας από τους οπαδούς της να σεβαστούν τους κανονισμούς ασφαλείας της EuroLeague στην Stark Arena που αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Η Παρτίζαν έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα play-offs της EuroLeague και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά, ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, η Stark Arena αναμένεται να γεμίσει ξανά και οι Σέρβοι ζήτησαν από τους οπαδούς τους να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, η Παρτίζαν απεύθυνε έκκληση στους φιλάθλους να μην μπλοκάρουν τις σκάλες που οδηγούν στην είσοδο ή την έξοδο της Stark Arena για λόγους ασφαλείας, αλλά και για τις ποινές που περιμένουν το κλαμπ σε περίπτωση παράβασης των κανονισμών.

«Οι σκάλες που οδηγούν στην είσοδο και την έξοδο πρέπει να είναι άδειες. Η μη τήρηση αυτού του κανονισμού, που εγγυάται γρήγορη και ασφαλή αντίδραση σε περίπτωση προβλημάτων, τιμωρείται αυστηρά, κάτι που η Παρτίζαν έχει ήδη βιώσει από πρώτο χέρι» αναφέρει η ανακοίνωση.