Γκλίκμαν: «Τα μελλοντικά Final 4 θα γίνουν σε μεγάλες πόλεις»

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της EuroLeague.
O CEO της EuroLeague, Μάρσαλ Γκλίκμαν αναφέρθηκε στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν μελλοντικά της Final 4 της διοργάνωσης, ενώ δήλωσε υπέρμαχος του τρέχοντας συστήματος διεξαγωγής.

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν μίλησε για το μέλλον της EuroLeague, για την προσθήκη μιας ομάδας από το Ντουμπάι, το σύστημα διεξαγωγής, αλλά και τις πόλεις που θα κληθούν να διοργανώσουν τα επόμενα Final 4.

«Βλέποντας στο μέλλον, τα Final 4 θα ανατεθούν σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Λατρεύω το γεγονός ότι φέτος θα πάμε στο Κάουνας. Είναι μία μικρή πόλη, αλλά είναι μία μπασκετική πόλη. Λατρεύουν το μπάσκετ. Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και για τις μελλοντικές τοποθεσίες», είπε ο Γκλίκμαν μιλώντας στην ιστοσελίδα S Sport.

O CEO της EuroLeague μίλησε για το ενδεχόμενο της προσθήκης για μία ομάδα από το Ντουμπάι. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί αν προσθέσουμε μία ομάδα από το Ντουμπάι στην εξίσωση, ίσως πρέπει να αφαιρέσουμε μία ευρωπαϊκή ομάδα απ' αυτήν. Δίνουμε προτεραιότητα στο Ντουμπάι αντί του Παρισιού και του Λονδίνου; Ίσως ναι, ίσως όχι», ήταν τα λόγια του.

όσο για το σύστημα διεξαγωγής; «Οι μέρες μέσα στο χρόνο (σ.σ.: με ματς) είναι πολλές. Προσωπική μου επιδίωξη είναι αν μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να κρατήσουμε το σύστημα «όλοι εναντίον όλων» ανέπαφο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι μέτοχοι αποφασίζουν»

@Photo credits: EuroLeague