Παναθηναϊκός: Πρώτη παρουσία Παππά στην 12άδα για ματς της Euroleague

Παναθηναϊκός: Πρώτη παρουσία Παππά στην 12άδα για ματς της Euroleague

Παναθηναϊκός: Πρώτη παρουσία Παππά στην 12άδα για ματς της Euroleague
Ο Νίκος Παππάς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για παιχνίδι της Euroleague.

Ο Νίκος Παππάς μπορεί να έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague εδώ και έναν μήνα περίπου, αλλά για πρώτη φορά συμπεριληφθήκε στην 12άδα της ομάδας για αναμέτρηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει μόλις δύο συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε παιχνίδια της Basket League με 08:25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, χωρίς ωστόσο να έχει σημειώσει κάποιον πόντο.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Μπάγερν τους τραυματίες Πονίτκα, Αγραβάνη και Γουόλτερς οι οποίοι έχουν μείνει εκτός. Ο 49χρονος τεχνικός έχει στην διαθεσή του, τους Π. Καλαίτζάκη, Λι. Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Γουίλιαμς, Παππά, Γ. Καλαϊτζάκη, Τόμας, Μπέικον, Γκριγκόνις, Μαντζούκα και Γκουντάιτις

Πολλές οι απουσίες και για την Μπάγερν καθώς «κατεβάζει» 11άδα γι' αυτό το ματς. Συγκεκριμένα είναι εκτός οι Χάντερ, Γιάραμαζ, Χάρις, Γουίνστον, Ρούμπιτ ενώ οι διαθέσιμοι γου Αντρέα Τρινκιέρι είναι οι Γουάιλερ-Μπαμπ, Γουόλντεν, Σίλι, Γκιφάι, Μπόνγκα, Λούτσιτς, Ομπστ, Ζίπσερ, Γουίνμπεργκ, Γκιλέσπι και Τσίταμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.