Ιτούδης: «Οι προσευχές μου είναι πάντα με τον τουρκικό λαό»

Ιτούδης: «Οι προσευχές μου είναι πάντα με τον τουρκικό λαό»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ιτούδης: «Οι προσευχές μου είναι πάντα με τον τουρκικό λαό»
Ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε εκ νέου την αλληλεγγύη του στον τουρκικό λαό που δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τους φονικούς σεισμούς.

Η Φενέρμπαχτσε έφυγε με το «διπλό» από το Βελιγράδι χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Μάρκο Γκούντουριτς όμως ουδείς στην τουρκική ομάδα δεν πανηγύρισε αυτή τη σπουδαία νίκη επί της Παρτίζαν η οποία την διατηρεί στο παιχνίδι της τετράδας.

Η Φενέρ εμφανίστηκε στο παρκέ του γηπέδου ντυμένη στα μαύρα σε ένδειξη πένθους για την απώλεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στους θανατηφόρους σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και ο Δημήτρης Ιτούδης, με μήνυμά του στα social media εξέφρασε την αλληλεγγύη του.

«Δύσκολες στιγμές, ημέρες γεμάτες συναισθήματα. Κερδίσαμε έναν σημαντικό αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, γνωρίζοντας ωστόσο ότι μερικά πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Ελπίζω να μην το ζήσει ξανά κανείς στον κόσμο. Οι προσευχές μου είναι πάντα με τον τουρκικό λαό» ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής και κόουτς της Φενέρμπαχτσε.

@Photo credits: Itoudis Dimitris Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.