Αρμάνι: Ο Μεσίνα απαντά στη φημολογία για Κέμπα Γουόκερ

Αρμάνι: Ο Μεσίνα απαντά στη φημολογία για Κέμπα Γουόκερ

Σταυρούλα Μουστακάτου
Αρμάνι: Ο Μεσίνα απαντά στη φημολογία για Κέμπα Γουόκερ
Ο Ετόρε Μεσίνα θέλησε να δώσει «φως» στην υπόθεση του Κέμπα Γουόκερ και την φημολογία πως ο βετεράνος ΝΒΑer ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Αρμάνι.

Δημοσιεύματα από ιταλικά εδάφη ήρθαν στην επιφάνεια μερικές μέρες νωρίτερα για να... ταράξουν τα νερά της EuroLeague. Η είδηση πως ο Κέμπα Γουόκερ ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην Αρμάνι, δημιούργησε διαφορετικά δεδομένα για τους Μιλανέζους και τη συνέχειά τους στην διοργάνωση.

Παρόλα αυτά, ο βετεράνος ΝΒΑer δεν αποτέλεσε κομμάτι των συζητήσεων της ομάδας, όπως αποκάλυψε ο Ετόρε Μεσίνα. Ο τεχνικός των Ιταλών θέλησε να καθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη συζήτηση που έχει προκύψει για αυτό το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο.

Λίγο μετά τη νίκη επί της Ντερτόνα και την επιστροφή στην κορυφή της Serie A, ο Μεσίνα είπε πως «Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που ταλαιπωρείται εξαιτίας σωματικών προβλημάτων από πέρυσι... Προφανώς, το διάβασαν στο Twitter και έγραψαν ένα άρθρο».

Την ίδια ώρα, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Μαρκ Στάιν αναφέρει πως ο άλλοτε γκαρντ των Μάβερικς δεν έχει κλείσει την πόρτα του ΝΒΑ και διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες του πως θα βρεθεί μία κενή θέση σε ρόστερ της Λίγκας για εκείνον.