«Η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους θέλουν τον MVP της VTB League»

.

bet365

Ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με την Ούνικς Καζάν που συνδυάστηκε με την ανάδειξή του σε MVP στη VTB League και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Ούνικς βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά της VTB League όπου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ενώ σε ό,τι αφορά τον Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, ο 26χρονος γκαρντ αναδείχτηκε MVP στη διοργάνωση, σημειώνοντας 19 πόντους, 6.6 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ στη regular season.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Repubblica-Bologna, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια εξετάζουν την περίπτωση του Ντιμιτρίεβιτς, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Μπανταλόνα και ακολούθως αγωνίστηκε στη Βαλένθια (2021/22) πριν μετακομίσει στη Ρωσία για λογαριασμό της Ούνικς Καζάν.

Ο γκαρντ της Ούνικς είναι διεθνής με τη Βόρεια Μακεδονία, συμμετέχοντας στα προκριματικά του FIBA EuroBasket 2025.

@Photo credits: BC UNICS (Kazan)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα