Μπαρτζώκας: «Το ότι η Φενέρ είναι πρώτη λέει κάτι» (vid)

Μπαρτζώκας: «Το ότι η Φενέρ είναι πρώτη λέει κάτι» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Το ότι η Φενέρ είναι πρώτη λέει κάτι» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ (13/12, 20:00).

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (13/12, 20.00) την Φενερμπαχτσέ και θα ψάξει την 9η νίκη του στη Euroleague. Αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ιτούδη είναι οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ που απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αναμέτρηση και τόνισε πως δείχνει κάτι το γεγονός πως η Φενέρ είναι πρώτη, ενώ πρόσθεσε πως έχει μεγάλο βάθος.

«Το ότι η Φενέρ είναι πρώτη λέει κάτι. Προφανώς αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες και αυτό οφείλεται και στο καλό πρόγραμμα που είχε στην αρχή, αλλά και στα εκτός έδρας ματς που έπαιξε καλά. Είναι ένα ματς που πρέπει να το προσεγγίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα, αλλά και την ανάλογη σημασία που έχει για εμάς. Υπάρχουν κάποιες ειδικές συνθήκες. Το γεγονός ότι όχι μόνο εμείς αλλά και η Φενέρ έχουμε παίξει Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη… Είναι πολλά τα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες όπως αντιλαμβάνεστε δυσκολεύονται να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πολλές θέματα μικροτραυματισμών στην ομάδα, που δεν νομίζω να αφήσουν κάποιον έξω. Μας απασχολεί το ότι κάποιοι δεν θα κάνουν προπόνηση σήμερα, αλλά θα κάνουν θεραπεία. Οπότε μένει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον πρώτο. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε καλά θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην Φενερμπαχτσέ: «Προφανώς για να είναι πρώτη έχει καλή καθοδήγηση από τον προπονητή, έχει ταλέντο και εμπειρία, έχει μεγάλο βάθος, είναι μια ομάδα που πρέπει να κάνεις καλό παιχνίδι για να την κερδίσεις. Το γεγονός ότι η Φενέρ είναι πρώτη άμεσα καταδεικνύει τη δυσκολία και τη σημασία του αγώνα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για αυτό. Κάθε παιχνίδι δίνει δύο βαθμούς και αυτό είναι κλισέ, όμως, έτσι είναι. Όσο περισσότερες νίκες κάνεις στον πρώτο γύρο, γιατί μετά αρχίζουν τα μαθηματικά και στενεύουν τα πράγματα, είναι καλό… Η πρόκριση στην 8άδα είναι ο πρώτος στόχος μας και αυτός θεωρώ πως είναι ο πρώτος στόχος όλων των ομάδων, να είναι στις οκτώ πρώτες από τις συνολικά δεκαοκτώ ομάδες της διοργάνωσης, που είναι όλες καλές».