Σκαριόλο: «Ο Βεζένκοβ είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη» (vid)

Σκαριόλο: «Ο Βεζένκοβ είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη» (vid)
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, αφού παραδέχτηκε την κακή εμφάνιση της ομάδας του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοβ, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη.

Η Βίρτους Μπολόνια γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (117-71) για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague, με τον προπονητή της ιταλικής ομάδας να μιλάει για την κακή εμφάνιση της Βίρτους, ενώ αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας έδωσε ένα σκληρό μάθημα με πολλούς τρόπους το τι σημαίνει να είσαι ομάδα που έχει πάει πολλές φορές στο Final 4. Όταν η ομάδα δεν εμφανίζεται καν στο παρκέ είναι ευθύνη του προπονητή και δεν χρειάζεται να μπούμε σε τεχνική ανάλυση. Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, συνήθως πάνε και πιο άσχημα με τους τραυματισμούς του Οτζελέγιε και του Παγιόλα, πέραν της μεγάλης διαφοράς. Είναι σαν να ξεκίνησε η σεζόν για τον Σενγκέλια. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα restart».

Για τον Σάσα Βεζένκοβ: «Είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Δεν βρίσκω άλλον καλύτερο παίκτη στη θέση του. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Σαν φίλαθλος είναι απόλαυση να τον βλέπεις».

@Photo credits: INTIME