Κάβανο: «Κάθε ματς στην Euroleague είναι σκυλομαχία»

Κάβανο: «Κάθε ματς στην Euroleague είναι σκυλομαχία»

Newsroom
Κάβανο: «Κάθε ματς στην Euroleague είναι σκυλομαχία»
Ο Τάιλερ Κάβανο μίλησε για το ματς της Ζάλγκιρις Κάουνας απέναντι στον Παναθηναϊκός (2/12, 20:00) και έκανε ειδική αναφορά σε Γουίλιαμς και Παπαγιάννη.

Ο 28χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στο ματς της 11ης αγωνιστικής και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ο Παναθηναϊκός νίκησε και τα δύο παιχνίδια της διπλής αγωνιστικής. Έχουν τον Ντέρικ Γουίλιαμς στη θέση και πραγματικά πολύ καλούς γκαρντ. Επίσης διαθέτουν και μέγεθος με τον Παπαγιάννη, οπότε θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Και συνέχισε: «Κάθε ματς στην Euroleague είναι μια σκυλομαχία. Ακόμη και αν παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να βάλουμε τα σουτ και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας. Είμαι ευγνώμων που θα παίξουμε και πάλι σ' ένα γεμάτο γήπεδο».

Όπως είναι γνωστό η Ζάλγκιρις έχει ήδη ανακοινώσει sold out για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Τάιλερ Κάβανο έχει αγωνιστεί και στα 10 ματς της σεζόν και έχει κατά μέσο όρο 4.9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 32% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 75% στις βολές ανά 20:34 λεπτά συμμετοχής.