Μπαρτσελόνα - Φενέρ: Η αγκαλιά του Σάρας με τον Καλάθη (vid)

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Φενέρ: Η αγκαλιά του Σάρας με τον Καλάθη (vid)
Νικ Καλάθης και Σάρας Γιασικεβίτσιους είχαν εναγκαλισμό λίγο καιρό μετά το... διαζύγιο του Έλληνα γκαρντ με τη Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής γκαρντ είχε μιλήσει σε τουρκικό Μέσο στο παρελθον, λέγοντας: «Ως πλέι μέικερ θες να έχεις ελευθερία στο παρκέ. Τώρα είμαι σε μια ηλικία που γνωρίζω πώς να παίξω. Το σύστημα του Σάρας ήταν πιο σκληρό και πιο απόλυτο, είχε τον έλεγχο. Ο Ιτούδης δίνει ελευθερία στους παίκτες του. Σε εμπιστεύεται και πιστεύει σε αυτό που θα κάνεις». Σε αυτό ο Σάρας Γιασικεβίτσιους απάντησε, αναφέροντας: «Χαιρόμαστε που ζούμε σε μια δημοκρατία, ώστε ο καθένας να λέει ό,τι θέλει».

Περασμένα-ξεχασμένα δείχνουν τα πράγματα πλέον για τους δύο άνδρες. Καλάθης και Σάρας συναντήθηκαν ξανά ως αντίπαλοι αυτή τη φορά στο Palau Blaugrana, λίγες ώρες πριν τη μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Φενέρ για τη Euroleague. Μάλιστα είχαν χειραψία και αγκαλιά σε πολύ καλό κλίμα. Ο Νικ τα είπε και με τους πρώην συμπαίκτες του, Μίροτιτς και Σανλί.

Δείτε το video

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.