EuroLeague: Ανοίγει την αυλαία της σεζόν με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεάλ

EuroLeague: Ανοίγει την αυλαία της σεζόν με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεάλ
Η νέα σεζόν της EuroLeague θέτει την αφετηρία της με τον Παναθηναϊκό να «κοντράρεται» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (06/10, 21:00 Novasports Prime, Live στο Gazzetta).

Η στιγμή της... αφοσίωσης έφτασε και η EuroLeague ανοίγει την αυλαία της. Ο Παναθηναϊκός στέκεται στην αφετηρία της νέας σεζόν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης (06/10, 21:00 Novasports Prime, Live στο Gazzetta) στο ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο των πρασίνων, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που απουσίασε και από το Super Cup δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα με τη θλάση στον λαγονοψοΐτη με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως χρειάζεται προσήλωση και στις δύο πλευρές του παρκέ προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Ρεάλ, την ώρα που ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στην νοοτροπία νικητή που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της ημέρας (06/10):

  • Παναθηναϊκός - Ρεάλ (21:00)
  • Βιλερμπάν - Αρμάνι Μιλάνο (21:00)
  • Μακάμπι Τελ αβίβ - Ζάλγκιρις (21:05)
  • Βαλένθια - Μπασκόνια (21:30)
  • Μπάγερν - Φενέρμπαχτσε (21:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.