Ολυμπιακός: Ψηφίστε ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού (poll)

Ολυμπιακός: Ψηφίστε ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού (poll)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ψηφίστε ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού (poll)
Πίτερς, Κάνααν, Μπολομπόι και Μπλακ ήταν οι τέσσερις καλοκαιρινές προσθήκες του Ολυμπιακού. Το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε ποιος εκ των τεσσάρων αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα σχετικά ήρεμο καλοκαίρι, αφού ο κορμός της περσινής σεζόν του εξασφάλισε χρόνο για στοχευμένες κινήσεις. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν η σημαντικότερη απώλεια του καλοκαιριού, ωστόσο οι προσθήκες των Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι και Μπλακ δικαιολογημένα κάνουν τους φίλους των Πειραιωτών να ανυπομονούν, κάτι που είναι εμφανές και από το ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Το Gazzetta σας θέτει το ερώτημα για την καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού και σας δίνει την ευκαιρία να πείτε τη γνώμη σας με την ψήφο σας.

Άλεκ Πίτερς

Από την ΤΣΣΚΑ στην Εφές και από εκεί στην Μπασκόνια. Ο Άλεκ Πίτερς έχει κατακτήσει μία φορά στο παρελθόν την EuroLeague και όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Gazzetta γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται για αυτό. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ έρχεται να πλαισιώσει τον Σάσα Βεζένκοβ, συνθέτοντας ένα... φονικό δίδυμο από την περιφέρεια. Την περασμένη σεζόν με τους Βάσκους, ο Πίτερς σκόραρε 9.8 πόντους με 39% από το τρίποντο, σε 12 παιχνίδια στην EuroLeague.

Αϊζάια Κάνααν

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μένει πλέον στο Ντάλας και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας στράφηκε στον Αϊζάια Κάνααν για τη στελέχωση της φετινής περιφέρειας του Ολυμπιακού. Προερχόμενος από τη σεζόν με την Ούνικς στην EuroLeague, μέτρησε 11.8 πόντους, 1.3 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ σε 24 παιχνίδια, έως ότου η ομάδα του αποβληθεί ένεκα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Τζόελ Μπολομπόι

Στον ρόλο του δεύτερου ψηλού πίσω από τον Μουστάφα Φαλ, αντί του Χασάν Μάρτιν για τον Ολυμπιακό θα βρίσκεται ο Τζόελ Μπολομπόι. Μετά από μία τετραετία στην ΤΣΣΚΑ, ο Μπολομπόι θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» των Πειραιωτών, έχοντας την περσινή σεζόν 5.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ σε περισσότερα από 15 λεπτά συμμετοχής, στα 23 παιχνίδια τα οποία πρόλαβε να πατήσει παρκέ.

Ταρίκ Μπλακ

Ο Ταρίκ Μπλακ αποτελεί τον τελευταίο ξένο που κατέφτασε για τον Ολυμπιακό και θα ψάξει τη δική του, προσωπική αναγέννηση στο παρκέ, όντας ο έβδομος ξένος της ομάδας. Είδε την περσινή του χρονιά να τελειώνει στην Τουρκία και την Μπαχτσεσεχίρ, όπου και κατέκτησε με αυτήν το FIBA Europe Cup, έχοντας από τους προημιτελικούς και έπειτα 7.6 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε 16,5 λεπτά.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.