Νοτσιόνι: «Ο Καμπάτσο αργεί να βρει ομάδα και οι πόρτες κλείνουν σιγά-σιγά»

Νοτσιόνι: «Ο Καμπάτσο αργεί να βρει ομάδα και οι πόρτες κλείνουν σιγά-σιγά»

Νοτσιόνι: «Ο Καμπάτσο αργεί να βρει ομάδα και οι πόρτες κλείνουν σιγά-σιγά»
Η Ρεάλ περιμένει την απάντηση που κατέθεσε στον Φακούντο Καμπάτσο όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μαδρίτη και ο Αντρές Νοτσιόνι σχολίασε την πρόθεση του συμπατριώτη του να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Ο Φακούντο Καμπάτσο συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής για τους Παναμερικανούς Αγώνες που φέτος θα διεξαχθούν στη Βραζιλία το διάστημα 2-11 Σεπτεμβρίου ενώ προτεραιότητα για τον βραχύσωμο γκαρντ αποτελεί η παραμονή στο ΝΒΑ.

Ο Αργεντινός γκαρντ μέτρησε πέρσι 5.1 πόντους, 3.4 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ σε 65 συμμετοχές με τους Νάγκετς ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τις εξελίξεις, αφού θέλει να τον φέρει πίσω στο WiZink Center.

Από την πλευρά του, ο Αντρές Νοτσιόνι, φίλος και άλλοτε συμπαίκτης του Καμπάτσο συμμετείχε στο podcast «Doble doble», εξηγώντας σχετικά πως: «Ο Καμπάτσο σίγουρα θα ακούσει διάφορες προτάσεις από το ΝΒΑ όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι καμία πρόταση δεν θα τον βοηθήσει να ξεπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τη Ρεάλ (σ.σ. πρέπει να ολοκληρώσει την αποπληρωμή της ρήτρας αποχώρησης που είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ και συμφώμνησε να αποπληρώσει σε δόσεις για αρκετά χρόνια)».

Ο Chapu πρόσθεσε πως: «Πέρα από το οικονομικό κομμάτι που είναι σημαντικό, έρχεται και το αγωνιστικό. Μου φαίνεται πως αργεί πολύ και οι πόρτες του ΝΒΑ κλείνουν σιγά-σιγά. Το ίδιο ισχύει και στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι δεν θα βρει ομάδα, γιατί ο Φάκου έχει μια θέση στην Ευρώπη στην ομάδα που τον θέλει όμως η αλήθεια είναι πως θα μπει με άλλον τρόπο καθώς η Ρεάλ έχει ήδη δυναμώσει πολύ. Χρωστάει χρήματα στη Ρεάλ, δεν ξέρω πόσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.