Τίμπορ Πλάις: Ανανεώνει στην Εφές μέχρι το 2024

Τίμπορ Πλάις: Ανανεώνει στην Εφές μέχρι το 2024

Newsroom
Τίμπορ Πλάις: Ανανεώνει στην Εφές μέχρι το 2024
Η Αναντολού Εφές ανανεώνει το συμβόλαιο του Γερμανού σέντερ Τίμπορ Πλάις έως και το καλοκαίρι του 2024.

Η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, εκτός από τις «ηχηρές» μεταγραφικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, προσπαθεί να κρατήσει και τους παίχτες-κλειδιά των επιτυχιών της.

Έπειτα από την ανανέωση των Λάρκιν, Ντάνστον και την παραμονή του Μίτσιτς, η ομάδα του Αταμάν βρίσκεται κοντά στο να κλείσει έναν παίκτη με κομβικό ρόλο στο φετινό Final 4 της Euroleague, τον Τίμπορ Πλάις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews, η συμφωνία του Γερμανού σέντερ με την Εφές θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 32χρονος σέντερ μέτρησε την φετινή σεζόν 9.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.5 τάπες, σουτάροντας 60% σε δίποντα και 44% σε τρίποντα ανά ματς στην Euroleague, έχοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό της διοργάνωσης εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου σκόραρε 19 πόντους, κατέβασε 7 ριμπάουντ και έκανε 2 τάπες σε 31 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.