Μονακό: Ο Τζον Μπράουν στους Μονεγάσκους μέχρι το 2024

Μονακό: Ο Τζον Μπράουν στους Μονεγάσκους μέχρι το 2024

Μονακό: Ο Τζον Μπράουν στους Μονεγάσκους μέχρι το 2024
Ο Τζον Μπράουν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια, με την ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του.

Μονακό και Τζον Μπράουν ενώνουν τους δρόμους τους με τους Μονεγάσκους να συνεχίζουν να ρίχνουν τις... βόμβες τους στο μεταγραφικό γίγνεσθαι.

Η συμφωνία του με τον γαλλικό σύλλογο ήταν ήδη γνωστή από τα τέλη του περασμένου Μάη, ωστόσο πήρε κάθε επισημότητα με την ανακοίνωση της ομάδας το πρωί της Κυριακής (17/07).

Ο Μπράουν ξεκίνησε την χρονιά του ως μέλος της Ούνικς Καζάν, ωστόσο αργότερα αποχώρησε εξαιτίας του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και του αποκλεισμού της ομάδας από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πλέον θα αγωνίζεται στο πλευρό των Μάικ Τζέιμς (ανανέωσε μέχρι το 2024), Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ που έχουν επίσης ανακοινωθεί.

Σε 25 συμμετοχές στην EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2.8 κλεψίματα και 1.2 ασίστ, ενώ σε επτά ματς του ιταλικού πρωταθλήματος με την Μπρέσια είχε αντίστοιχα 9.3 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 2.1 κλεψίματα