Προπονητής Μπασκόνια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει»

Προπονητής Μπασκόνια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει»
Ο νέος προπονητής της Μπασκόνια, Τζοάν Πενιαρόγια παραχώρησε συνέντευξη όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Άλεκ Πίτερς και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Άλεκ Πίτερς βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στην EuroLeague με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Μπασκόνια.

Από την πλευρά του, ο νέος κόουτς των Βάσκων, Τζοάν Πενιαρόγια παραχώρησε συνέντευξη στη Noticias de Alava όπου ρωτήθηκε για τον Πίτερς και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας σχετικά: «Από το Σάββατο, μετά το μεσημεριανό γεύμα δεν έχω νέα ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ο Πίτερς είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι γίνεται κουβέντα στα δίκτυα. Το ίδιο γινόταν πριν από δυο εβδομάδες, όταν έλεγαν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς ωστόσο τα πράγματα σήμερα δεν είναι έτσι (σ.σ. τον ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις). Όλο αυτό που γίνεται είναι ένα πολύ καλό "παιχνίδι" αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια».

O Πίτερς αγωνίστηκε πέρσι σε 12 ματς της EuroLeague και είχε 9.8 πόντους και 3.8 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 64% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 82% στις βολές.

@Photo credits: EuroLeague