Πρόεδρος Παρτιζάν: ««Πληρώσαμε €500 χιλ. για την wild card της EuroLeague»

Πρόεδρος Παρτιζάν: ««Πληρώσαμε €500 χιλ. για την wild card της EuroLeague»

Πρόεδρος Παρτιζάν: ««Πληρώσαμε €500 χιλ. για την wild card της EuroLeague»
Η Παρτιζάν επιστρέφει στη EuroLeague, με τον πρόεδρο της, Όστογια Μιχαΐλοβιτς να αναφέρει πως η wild card κόστισε 500.000 ευρώ.

Μετά από οκτώ χρόνια η Παρτιζάν θα αγωνιστεί ξανά στη Euroleague. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Kurir, ο πρόεδρος της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Όστογια Μιχαΐλοβιτς ανέφερε - με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «MaxBet Radio», πως η wild card κόστισε 500.000 ευρώ.

Μαζί με αυτά τα χρήματα, η Παρτιζάν θα πρέπει να εκπληρώσει και κάποιες άλλες προϋποθέσεις. Όπως το ελάχιστο μπάτζετ των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ. Γι' αυτό το λόγο ο Μιχαΐλοβιτς ζήτησε την υποστήριξη των φιλάθλων, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Πλέον, η Παρτιζάν δεν έχει μόνο να ανησυχεί για τη συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, αλλά και για τα έξοδα που θα βαρύνουν την ομάδα με τρία ματς την εβδομάδα και τις μετακινήσεις της.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Παρτιζάν αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας και στα ενδεχόμενα πρόστιμα που μπορεί να επιβληθούν.

«Η EuroLeague επιβάλλει τεράστια πρόστιμα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εμποδίσουμε να συμβεί κάτι. Θα εγκαταστήσουμε ειδικές κάμερες και θα τιμωρούμε οποιονδήποτε θα προκαλεί ζημιές και θα βλάπτει την υπόληψη της ομάδας. Για παράδειγμα, στο ματς με την Μπούρσα, τρία άτομα δημιούργησαν επεισόδια, τα στείλαμε στο σπίτι τους, να σπάσουν την τηλεόρασή τους», εξήγησε ο Μιχαΐλοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.