Φενέρμπαχτσε: Γιανιέρ ως νέος GM, παραμένει σε θέση συμβούλου ο Γκεραρντίνι

Φενέρμπαχτσε: Γιανιέρ ως νέος GM, παραμένει σε θέση συμβούλου ο Γκεραρντίνι

Newsroom
Φενέρμπαχτσε: Γιανιέρ ως νέος GM, παραμένει σε θέση συμβούλου ο Γκεραρντίνι
Αλλαγή στο εσωτερικό της και συγκεκριμένα στη θέση του General Manager ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι να παραχωρεί την θέση του στον Ντέρια Γιανιέρ και να αναλαμβάνει θέση συμβούλου, βάσει των όσων αναφέρει το Basketnews.com.

Σε μία κίνηση αλλαγής προχωρά η Φενέρμπαχτσε, η οποία αναμένεται να αλλάξει πρόσωπο στην θέση του General Manager, με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, να παραμένει στην ομάδα, αλλά σε πόστο συμβούλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζει το Basketnews.com.

Ο Ντέρια Γιανιέρ, ο οποίος είχε προσληφθεί ως βοηθός GM την περασμένη σεζόν, θα είναι εκείνος που θα αναρριχηθεί στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο Γιανέρ γνωρίζει από πρώτο χέρι την τουρκική πραγματικότητα έχοντας αγωνιστεί τις Ούλκερσπορ, Μπεσίκτας και Μπάνβιτ, πριν αποσυρθεί για να ασχοληθεί με ομάδες από άλλο πόστο, αλλά και με την ίδια της Ομοσπονδία.

Ο 66χρονος Γκεραρντίνι ενσωματώθηκε στην οικογένεια της Φενέρ το 2014 και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών της ομάδας, με την κατάκτηση της EuroLeague το 2017 και τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες στο Final 4 του θεσμού.

@Photo credits: twitter/ Fenerbahce Beko

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.