Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε, σενάρια: Κρίνονται τα δύο υπόλοιπα ζευγάρια στα playoffs της EuroLeague

Γιώργος Κούβαρης
Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε, σενάρια: Κρίνονται τα δύο υπόλοιπα ζευγάρια στα playoffs της EuroLeague
Στο Τελ Αβίβ διεξάγεται το τελευταίο παιχνίδι για την regular season της EuroLeague (13/4, 19:30) μεταξύ της Μακάμπι και της Φενέρμπαχτσε, το οποίο και θα καθορίσει τα δύο τελευταία ζευγάρια για τα Playoffs.

Όλα τα βλέμματα της EuroLeague θα είναι στραμμένα στην τελευταία αναμέτρηση για την κανονική περίοδο!

Μακάμπι εναντίον Φενέρμπαχτσε, με την Αρμάνι Μιλάνο και τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται στην... αναμονή όσον αφορά την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ουσιαστικά οι Ισραηλινοί θα καθορίσουν την τύχη τους σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που η Φενέρ είναι παντελώς αδιάφορη από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί.

Τα σενάρια του αγώνα

  • Εάν νικήσει η Μακάμπι θα τερματίσει στην 5η θέση και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή η Εφές θα τερματίσει στην 6η θέση και θα διασταυρωθεί με την Αρμάνι Μιλάνο. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ζευγάρια του Final 4 θα έχουν ως εξής: Μπαρτσελόνα/Μπάγερν-Ρεάλ/Μακάμπι και Ολυμπιακός/Μονακό-Αρμάνι/Εφές.
  • Εάν χάσει η Μακάμπι θα τερματίσει στην 6η θέση και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Αρμάνι Μιλάνο. Την ίδια στιγμή η Εφές θα τερματίσει στην 5η θέση και θα κληθεί να αντιμετωπίσει με ντεζαβαντάζ την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτήν την περίπτωση τα ζευγάρια του Final 4 θα έχουν ως εξής: Μπαρτσελόνα/Μπάγερν-Ρεάλ/Εφές και Ολυμπιακός/Μονακό-Αρμάνι/Μακάμπι.

Το τζάμπολ του αγώνα στο Τελ Αβίβ θα δοθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports Prime.