Πανό στο Βελιγράδι από οπαδούς του Αστέρα: «Η πολιτική είναι χάλια, εδώ προστατεύουμε τους Ρώσους»

Πανό στο Βελιγράδι από οπαδούς του Αστέρα: «Η πολιτική είναι χάλια, εδώ προστατεύουμε τους Ρώσους»
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που βρέθηκαν στις εξέδρες του Aleksandar Nikolic Hall για το ματς με την Εφές σήκωσαν μια σημαία κατά του ΝΑΤΟ και ένα πανό υπέρ των Ρώσων.

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague με τη νίκη επί της Εφές στο Βελιγράδι ενώ οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έστειλαν το μήνυμά τους από τις εξέδρες του Aleksandar Nikolic Hall, απαντώντας ουσιαστικά στους Λιθουανούς που τους αποδοκίμασαν την περασμένη εβδομάδα στο Κάουνας.

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν αρνηθεί να σηκώσουν το αντιπολεμικό πανό «Stop the War» στο ματς με τη Ζάλγκιρις, την ώρα που οι Λιθουανοί σήκωναν νατοϊκές σημαίες για να τους πικάρουν ενώ το ζήτημα έφτασε ως τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς!

Το απόγευμα της Παρασκευής 8/4, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα σήκωσαν μια σημαία κατά του ΝΑΤΟ κι ένα πανό που ανέφερε: «η πολιτική είναι χάλια, εδώ οι άνθρωποι προστατεύουν τους Ρώσους»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.