Λοβέρν: «Εύχομαι να επιστρέψει στην Euroleague η Παρτίζαν, θα ήθελα να γυρίσω κάποτε»

Λοβέρν: «Εύχομαι να επιστρέψει στην Euroleague η Παρτίζαν, θα ήθελα να γυρίσω κάποτε»

Λοβέρν: «Εύχομαι να επιστρέψει στην Euroleague η Παρτίζαν, θα ήθελα να γυρίσω κάποτε»
Ο Ζοφρί Λοβέρν αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Παρτίζαν να επιστρέψει στην Euroleague, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε σε κάποια στιγμή μελλοντικά να επιστρέψει στη σερβική ομάδα.

Ο Γάλλος διεθνής σέντερ «έφτιαξε» το όνομα του στην Παρτίζαν, της οποίας τη φανέλα φόρεσε με επιτυχία από 2012 έως το 2014, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Αδριατικής.

Ο 31χρονος ψηλός έδειξε πως δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα, στην οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα, σχολιάζοντας τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο του Βελιγραδίου υπό τη τεχνική καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Εύχομαι να πετύχουν και να επιστρέψουν του χρόνου στην Euroleague. Αυτός είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου. Θα ήταν ωραίο να τους βλέπαμε ξανά στην Euroleague. Τους εύχομαι να τα καταφέρουν», ανέφερε ο Γάλλος.

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Παρτίζαν, ο Λοβέρν εξήγησε ότι «δεν το γνωρίζω αυτό, αυτή είναι μια ερώτηση για το μάνατζμεντ της Παρτίζαν. Είναι αλήθεια πως θα ήθελα να παίξω στην Παρτίζαν ξανά, σε κάποια στιγμή», ενώ αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Ασπρόμαυροι για τον ίδιο, πριν από δύο χρόνια (όταν είχε αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε), είπε πως «δεν ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή. Έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον, αλλά νομίζω πως δεν ήταν η κατάλληλη απόφαση για εμένα. Βρήκα έναν σύλλογο και μια πόλη που μου αρέσουν πολύ. Πέρσι, πέρασα καλύτερα από ποτέ, από τότε που έφυγα από την Παρτίζαν, δέκα χρόνια πριν. Ήθελα να μείνω στην Ζάλγκιρις και να παίξω στην Euroleague».

Ο Λοβέρν στελεχώνει από το καλοκαίρι του 2020 την Ζάλγκιρις Κάουνας, με την οποία μετρά φέτος 7.8 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά 16.1 λεπτά σε 9 αγώνες της Euroleague.