Ζενίτ: Επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Νέιπιερ

Ζενίτ: Επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Νέιπιερ

Ευαγγελος Στελλάκης
Ζενίτ: Επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Νέιπιερ
Προς ολοκλήρωση οδεύει η συνεργασία του Σαμπάζ Νέιπιερ με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει άμεσα στην πατρίδα του.

Δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου θέλουν τον Νέιπιερ να αποχωρεί από την Ζενίτ, καθώς όπως μεταδίδεται υπάρχει ανησυχία αναφορικά με την αποθεραπεία του στον αστράγαλο.

Ο 30χρονος γκαρντ είχε τραυματιστεί στις 19 του περασμένου Σεπτέμβρη, στον τελικό του Super Cup της VTB κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κι έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά στα παρκέ με τη φανέλα της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές.

Ο Νέιπιερ έχει συμπληρώσει ένα πεντάμηνο στα... πιτς, ωστόσο δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Όλα αυτά κι ενώ η Euroleague αποφάσισε πως η Ζενίτ - όπως κι οι έτερες ρωσικές ομάδες - καλούνται να δώσουν τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες τους εκτός των ρωσικών συνόρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.