Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Γιόβιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Γιόβιτς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Γιόβιτς (vid)
Ο Στέφαν Γιόβιτς βρέθηκε κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα.

Πέρασαν 21 ημέρες από τότε που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς.

Πλέον έφτασε η ώρα για τον Σέρβο γκαρντ να πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και να ενισχύσει την ομάδα, τουλάχιστον, έως το τέλος της σεζόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο και είχε προαναγγείλει και ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Γιόβιτς βρέθηκε κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Κέντρικ Πέρι αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο και να προσαρμοστεί γρήγορα ενόψει και του πρώτου μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final 4 της Κρήτης.

Εκτός 12άδας έμειναν οι τραυματίες Παπαγιάννης και Μέικον. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τους Βάσκους με11 παίκτες και δη με τους Μποχωρίδη, Καββαδά, Παπαπέτρου, Κασελάκη, Ουάιτ, Αβδάλα, Γιόβιτς, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκα και Σαντ-Ρος.