Ολυμπιακός: Τέσσερα ακόμη μέλη θετικά

Ολυμπιακός: Τέσσερα ακόμη μέλη θετικά

Newsroom
Ολυμπιακός: Τέσσερα ακόμη μέλη θετικά
Λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού.

Ο Ολυμπιακός πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό για το Κύπελλο Ελλάδας, είχε ανακοινώσει το πρώτο θετικό κρούσμα στην Covid-19. . Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη σελίδα της, στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (27/12) ακόμη τέσσερα μέλη διαγνώστηκαν με κορονοϊό και βρίσκονται ήδη σε καραντίνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις παίκτες και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Νέος κύκλος από τεστ αναμένονται την Τρίτη (28/12) για την υπόλοιπη ομάδα. Το πρωτόκολλο κορονοϊού της Euroleague υποχρεώνει τον παίκτη να μένει εκτός αγώνων για 14 ημέρες εκτός αν παρουσιάσει δύο αρνητικά τεστ στο μεσοδιάστημα. Κατ' επέκταση, τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, αναμένεται να χάσουν τις αναμετρήσεις απέναντι σε ΤΣΣΚΑ (29/12) και Ζάλγκιρις (07/01).

Ο Ολυμπιακός έχει 15 παίκτες, με τους πέντε από αυτούς να τίθενται εκτός, οι τέσσερις λόγω κορονοϊού και ο Έισι έχει μόλις βγει από το νοσοκομείο λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας. Μένουν δέκα διαθέσιμοι για τα ματς που έρχονται συμπεριλαμβανομένων των Μόουσα και Οικονομόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκαν άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.κορονοϊού

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν αύριο (28/12) σε νέο έλεγχο»