Παναθηναϊκός: «Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ θέλει τον Φέρελ»

Παναθηναϊκός: «Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ θέλει τον Φέρελ»
Ο... φευγάτος από τον Παναθηναϊκό Γιόγκι Φέρελ βρίσκεται στο στόχαστρο της Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Το δημοσίευμα από το Ισραήλ μπλέκει και τον Τζεχάιβ Φλόιντ με τη Χαποέλ.

Η παρουσία του Γιόγκι Φέρελ στον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε σύντομη. Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τους «πράσινους», αλλά δεν αναμένεται να μείνει για μεγάλο διάστημα χωρίς ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής σελίδας Sport5, η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, η οποία αγωνίζεται στο BCL και έχει ήδη στο ρόστερ της τους άλλοτε ΝΒΑερς Θον Μέικερ και Άντονι Μπένετ, προσπαθεί να αποκτήσει τον Φέρελ.

«Στο δρόμο για μία μεγάλη έκπληξη: Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ προσπαθεί να αποκτήσει τον Γιόγκι Φέρελ, ο οποίος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η κίνηση θα είναι για την αντικατάσταση κάποιου παίκτη από το ρόστερ ή θα είναι προσθήκη», αναφέρει στο tweet.

Σε πέντε συμμετοχές στη EuroLeague o Φέρελ μέτρησε μόλις 1.6 πόντους κι 1.8 ασίστ ανά μόλις 7:59 λεπτά.

Η περίπτωση του Φλόιντ

To δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του Τζεχάιβ Φλόιντ, τον οποίο παρακολουθεί η Χαποέλ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Η παραμονή του Φλόιντ μόνο βέβαιη δεν είναι, από τη στιγμή που όσο περνάει ο καιρός χάνει θέση στο ροτέισον με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Α1 και να έχει DNP στο Μόναχο.

@Photo credits: INTIME