Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ (vid)

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ (vid)
Ο Μάριο Χεζόνια πάτησε και πάλι στο παρκέ του ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν και ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Το Gazzetta ήταν εκεί.

Ο Κροάτης φόργουορντ μπορεί να μην συνέχισε στον Παναθηναϊκό ωστόσο βρέθηκε ξανά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το Gazzetta ήταν εκεί και κατέγραψε τις πρώτες στιγμές του Μάριο Χεζόνια μέχρι να βγει ξανά στο παρκέ. Βέβαια... βιαζόταν για ζέσταμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κόσμος στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά οι... λίγοι που ήταν στο γήπεδο του χάρισαν το χειροκρότημα, με τον ίδιο να σκύβει στο κέντρο του γηπέδου και να ακουμπάει το τριφύλλι.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να αστειευτεί με τον γυμναστή του Παναθηναϊκού, Σάββα Αρώνη, αλλά και να χαιρετήσει λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του στο παρκέ, τον team manager των «πρασίνων», Γιώργο Καλαϊτζή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια στo Gazzetta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.