Σλούκας σε Βέσελι: «Ξέρω ότι θα έχω έναν αδελφικό φίλο για όλη μου τη ζωή»

Newsroom
Σλούκας σε Βέσελι: «Ξέρω ότι θα έχω έναν αδελφικό φίλο για όλη μου τη ζωή»
Ο Κώστας Σλούκας χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ σκοράροντας μπροστά στον Γιαν Βέσελι και στη συνέχεια έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στον άλλοτε συμπαίκτη του, μέσω Instagram.

Ο Ολυμπιακός κράτησε απόρθητο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έπειτα από τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 67-65 χάρη στο καλάθι του Κώστα Σλούκα μπροστά στον Γιαν Βέσελι.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για μια πενταετία στη Φενέρμπαχτσε, κατακτώντας μεταξύ άλλων την EuroLeague το 2017, τρία πρωταθλήματα Τουρκίας (2016-'18), δυο κύπελλα (2016, '19) και ισάριθμα President's Cup (2016, '17).

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά για πέντε χρόνια ως συμπαίκτες. Πόνος, αποτυχία, δύσκολες νύχτες, επιτυχία και πανηγυρισμοί. Τώρα συναντιόμαστε ξανά ως αντίπαλοι. Αντίπαλοι μόνο στο παρκέ. Η μοίρα με έβαλε να κερδίσω αυτό το παιχνίδι με τον τρόπο που συνέβη, αλλά ξέρω ότι θα έχω πάντα έναν αδελφικό φίλο για όλη μου τη ζωή» ήταν το μήνυμα του γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον Τσέχο σέντερ της Φενέρμπαχτσε να σχολιάζει με τη λέξη «αδελφός».

@Photo credits: INTIME