Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 91-87: Απίθανος Νέντοβιτς με 18 πόντους σε 15 λεπτά (vids)

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 91-87: Απίθανος Νέντοβιτς με 18 πόντους σε 15 λεπτά (vids)
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ με μόλις 2 πόντους. Και το τελείωσε με 20 και δύο εύστοχες βολές στο φινάλε για το προσπέρασμα με 88-87.

Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά έναν Σέρβο. Το πρώτο ημίχρονο για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρ ήταν κακό. Μόλις δύο πόντοι. Και αυτοί με βολές.

Στο δεύτερο, ο «Νέντο» πήρε μπροστά. Το έναυσμα δόθηκε με εκείνο το γκολ φάουλ που σημείωσε στα μέσα της 3ης περιόδου. Μείωσε το σκορ σε 57-54. Και από εκείνο το σημείο και έπειτα, θύμισε τον Νέντοβιτς της περασμένης σεζόν, πριν τον χτυπήσουν οι τραυματισμοί και ο κορονοϊός.

Ουσιαστικά ο Σέρβος σημείωσε 18 πόντους σε μιάμιση περίοδο, από το 25' και έπειτα. Ανάμεσά τους και οι δύο χρυσές βολές στο φινάλε, από το αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε απ΄τον Μπούκερ και επέτρεψαν στον Παναθηναϊκο να περάσει μπροστά (88-87) σε ένα... χαμένο ματς.

Ο Νέντοβιτς ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους (3/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 11/11 βολές), 3 ασίτσ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 25:16 στο παρκέ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.