Παναθηναϊκός: Με τη δύναμη του κόσμου για την πρώτη νίκη κόντρα στη Φενέρ

Παναθηναϊκός: Με τη δύναμη του κόσμου για την πρώτη νίκη κόντρα στη Φενέρ

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Με τη δύναμη του κόσμου για την πρώτη νίκη κόντρα στη Φενέρ
O Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Φενέρ (7/10, 21:00, Novasports Prime) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει τη πρώτη του νίκη φέτος στη διοργάνωση μπροστά στο κοινό του.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Μονακό και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στη Φενέρ θέλει ο Παναθηναϊκός (Novasports Prime 7/10, 21:00). Οι... πράσινοι που θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους θα υποδεχθούν την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι στη ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για τη μάχη.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 31 φορές στην ιστορία της Euroleague, με την ελληνική ομάδα να έχει 16 νίκες (οι 13 στο ΟΑΚΑ), ενώ από την άλλη οι Τούρκοι έχουν 14.

Μεγάλη αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» βρέθηκε χθες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να εμψυχώσει παίκτες και το προπονητικό τιμ ενόψει της συνέχειας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει και στάθηκε και στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου. Από την πλευρά του ο Οκάρο Ουάιτ τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα επιδιώξουν όλοι οι παίκτες να διορθώσουν τα λάθη τους απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Στον αντίποδα ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θα επιστρέψουν Μπαρτέλ και Γκούντουριτς, ενώ ξεχώρισε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Τέλος ο Πολονάρα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το καλύτερο ματς της για να επικρατήσει στην Αθήνα.

@Photo credits: euroleague