Το μήνυμα του Γιάκα Λάκοβιτς για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Το μήνυμα του Γιάκα Λάκοβιτς για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)
Ο Γιάκα Λάκοβιτς, προπονητής της γερμανικής Ουλμ που πήρε την θέση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», έστειλε το μήνυμα του λίγες μέρες πριν τα δυνατά φιλικά της ομάδας του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το προσεχές σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τρίτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ως διοργανωτή αλλά και των Παρτίζαν, Έφες και Ουλμ. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, αλλά και παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού την τετραετία 2002-2006, Γιάκα Λάκοβιτς, έστειλε μέσω βίντεο στο Twitter της πράσινης ΚΑΕ το μήνυμα του, λίγες μέρες πριν την έναρξη του διήμερου τουρνουά:

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε καλεσμένοι, σε ένα εξαιρετικό τουρνουά προετοιμασίας, αυτό του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ερχόμαστε στο τουρνουά για τα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας και ελπίζουμε, με πλήρες ρόστερ, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ιστορικά σπουδαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Αναντολού Έφες και η Παρτίζαν.

Ο κύριος Παύλος Γιαννακόπουλος και ολόκληρη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκαναν τον Παναθηναϊκό μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ενώ με την πολυετή σκληρή δουλειά και την πίστη τους αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας, του ευρωπαϊκού αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ και ασφαλώς να θυμηθούμε τον σπουδαίο μας πρόεδρο, κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο».

Το μήνυμα του 43χρονου τεχνικού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.