Παναθηναϊκός: Με Ερυθρό Αστέρα στο τουρνουά του Μονάχου
Πριν από το ταξίδι στο Μόναχο, οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν και εντός των συνόρων φιλικά κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, το Περιστέρι και το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην πόλη της Βαυαρίας προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά «MagentaSport Cup» στο «Audi Dome» με την συμμετοχή των Μπάγερν Μονάχου, Ερυθρού Αστέρα και Βίρτους Μπολόνια.
Όπως έχει ανακοινωθεί από την Μπάγερν, οι «πράσινοι» θα παίξουν στον πρώτο ημιτελικό (11/9, 16:00) με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι οικοδεσπότες με την ιταλική ομάδα (11/9, 19:00).
Την αμέσως επόμενη ημέρα (12/9) θα διεξαχθεί ο μικρός (16:00) και ο μεγάλος (19:00) τελικός και ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας θα προκύψει και ο αντίπαλος των «πρασίνων».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.