Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ για την... επιστροφή του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ για την... επιστροφή του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»
Μετά από δύο χρόνια το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ (18-19/9) με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Παρτίζαν και κατά τα φαινόμενα των Εφές και Μακάμπι

Η πανδημία και το «λουκέτο» στις εξέδρες την περασμένη σεζόν, είχε ως αποτέλεσμα και τη ματαίωση του καθιερωμένου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ύστερα από δύο χρόνια και τη διοργάνωση του 2019, οι πόρτες του ΟΑΚΑ αναμένεται να ανοίξουν και πάλι για το τουρνουά προς τιμήν του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού! Όπως ανέφεραν από τη Σερβία ενόψει της προετοιμασίας της Παρτίζαν, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα τον επόμενο μήνα προκειμένου να πάρει μέρος στο εν λόγω τουρνουά!

Μάλιστα θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς εκτός από την δυνατή φέτος Παρτίζαν του άλλοτε προπονητή των «πρασίνων» θα πάρουν μέροςη πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές, αλλά και (εκτός απρόοπτου) η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα λάβει χώρα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά όλες τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.