Μπαρτσελόνα: Τόσα χρήματα κόστισε η μεταγραφή του Γιοκουμπάιτις

Μπαρτσελόνα: Τόσα χρήματα κόστισε η μεταγραφή του Γιοκουμπάιτις
Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή που την ανάγκασε να βγάλει απ' το ταμείο της 230 χιλιάδες ευρώ για να τον αποδεσμεύσει η Ζάλγκιρις.

Πριν από μερικές ώρες, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 20χρονου Ρόκας Γιοκουμπάιτις από την Ζάλγκιρις Κάουνας.

Η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του, πλήρωσε ένα buyout της τάξεως των 230.000 ευρώ στην Ζάλγκιρις, όπως μεταδίδει το basketnews.com.

Επιπλέον, αναφέρεται πως ο λιθουανικός σύλλογος θα εισπράξει 750.000 δολάρια εφόσον ο νεαρός παίκτης επιλεγεί στο Draft κι η ομάδα του επιθυμεί να τον υπογράψει.

Όσο για τις αποδοχές του Γιουκουμπάιτις στους «μπλαουγκράνα», αυτές θα ανέρχονται στις 250.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!