Αναντολού Εφές: Τρόλαρε την γκάφα της και μετά ανακοίνωσε τον Μίτσιτς! (pics)

Αναντολού Εφές: Τρόλαρε την γκάφα της και μετά ανακοίνωσε τον Μίτσιτς! (pics)

Αναντολού Εφές: Τρόλαρε την γκάφα της και μετά ανακοίνωσε τον Μίτσιτς! (pics)
Η Αναντολού Εφές είχε τη διάθεση να... βασανίσει τον εαυτό της. Ή καλύτερα τους λογαριασμούς της στα social media. Μετά την γκάφα με την ανανέωση του Βασίλιε Μίτσιτς, η οποία κατέβηκε, έβαλε στη θέση του διαχειριστή μία γάτα! Πάντως, λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε η παραμονή του Σέρβου!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σε αυτή της Αναντολού Εφές, βιάστηκαν να ανακοινώσουν την παραμονή του Βασίλιε Μίτσιτς. Η είδηση ανέβηκε (στα social media) και κατέβηκε άμεσα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, οι δύο πλευρές είχαν φτασει σε καταρχήν συμφωνία, αλλά ακόμα δεν είχαν πέσει οι υπογραφές. Οι λογαριασμοί της Εφές δεν είχαν προβεί σε καμία νεότερη ενημέρωση, πέραν ενός... αυτοτρολαρίσματος.

Στη θέση του διαχειριστή των social media της τουρκικής ομάδας βρέθηκε μία γάτα! Η «υπεύθυνη» για το λάθος tweet. Η αναμονή για τον Μίτσιτς, πάντως, δεν διατηρήθηκε για αρκετή ώρα.

Η Εφές ανακοίνωσε το νέο τριετές συμβόλαιο, βάζοντας τέλος σε κάθε σενάριο!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.